27. 11. 09

Božično drevo - Ideje za dekoracijo

Nekaj idej kako lahko okrasimo Božično drevo
Stari Viktorjanski Okraski

Če vas je očaralo to drevo, pa ne najdete Viktorijanskih okraskov, vam zaupam, da jih lahko sami izdelate. Poiščite slike, jih skopirajte in obrežite. Potrebujete le še vrvico, da jih lahko obesite na drevo.


Božično drevo s piškoti
Rdečo Bela kombinacij, ki je tako večna Božična , na njej pa keksi v obliki zvezd in lunic.
Pekovsko pecivo prodajajo kakšne bolje zaližene pekarne. K tej dekoraciji se lepo podajo tudi škatle v različnih motivih rdečo belih kombinacij. Rdeče pentlje so dodatek škatlam.Mini Božično drevo

Drevo za kreativne. Iz papirja izrežite belega goloba in tako ustvarite jato okraskov na vašem drevesu. Drevo posadite v metalni lonec, saj tako dosežemo še večji zimski efkt.
Biseri in Trakovi

Biseri in trakovi krasijo to drevo. Zlati okraski na belem drevešku delujejo zelo elegantno.
Bogata jelka
Jelka polna nostalgije. Njena posebnost so ure, ki imajo prav poseben pomen. Izrežite različne oblike starinskih ur in jih obestite na drevo. Ob njih se podajo stekleni okraski in vrvice.Belo Modra Jelka
Manjša bela jelka z modrimi okraski kot dekor na mizi.


Sladko  Drevo

Sladko drevo je drevo, ki ga najdete zagotovo v hiši dedkov in babic. Velike lizalke v različnih oblikah in kajpak v rdečobeli barvi, krasijo to ogromno jelko. Tudi ostali stekleni okraski so rdečo bele kombinacije. Med njimi pa seprepleta rdeča vrvica.  Tudi darila so v stilu rdečo bele barve.

Kala

Kala iz svile se zelo lepo poda v zimske aranžmane.
Rdeča kombinacija, ki smo jo ustvarili ni tradicionalno, vendar pa zgleda čudovito in praznično.

Tradicionalno drevo
Stekleni okraski raznih barv in oblikNi komentarjev:

Objavite komentar